Harbour

Κάντε την ανακαίνιση εύκολη!

Στη Harbour Architecture, με πίστη στις αξίες μας αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του χώρου σας ή και του κτιρίου συνολικά, παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ εναλλακτικών προτάσεων, αποκαλύπτοντας τη βέλτιστη λύση. Βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία με τον πελάτη, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό κάθε πτυχή του έργου και των αναγκών του.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις:

 • Ενεργειακή Αναβάθμιση: Με τις απαραίτητες επεμβάσεις, μετατροπές και με την εφαρμογή των κατάλληλων υλικών, επιτυγχάνουμε τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου, με τη συνακόλουθη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.
 • Αλλαγή Διαρρύθμισης: Συχνά ο αρχικός σχεδιασμός των κτιρίων δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους. Με τον εκ νέου σχεδιασμό του χώρου δημιουργούμε μοναδικά ακίνητα, τα οποία εναρμονίζονται πλήρως με τις ανάγκες των χρηστών τους.
 • Μετατροπές για Αλλαγή Χρήσης: Εφαρμόζουμε τη βέλτιστη χρήση προσαρμόζοντας τον χώρο και πολλαπλασιάζουμε την αξία του ακινήτου.
 • Συντήρηση: Εντοπίζουμε τις ελλείψεις και τις ανάγκες συντήρησης και τις αποκαθιστούμε προσθέτοντας αξία και ασφάλεια στα κτίρια.
 • Διακόσμηση: Σχεδιάζουμε και επιλέγουμε αντικείμενα σύμφωνα με το χαρακτήρα, την κλίμακα, και τη λειτουργία του χώρου και δημιουργούμε συνθέσεις που ανταποκρίνονται στην αισθητική και τις απαιτήσεις του χρήστη τους. 

Προσθέτουμε Αξία στην Περιουσία σας

Harbour Architecture Firm

Σε συνδυασμό με τον σκοπό και τις ανάγκες της Ανακαίνισης, συνυπολογίζουμε τη σχέση κόστους – οφέλους  των επιμέρους δράσεων.

Μέσα από μια σειρά προτάσεων και σε συνεννόηση με τον πελάτη, αναζητούμε τη βέλτιστη λύση, η οποία ταιριάζει μοναδικά στο κάθε Ακίνητο.

Μέσω της Ανακαίνισης προσθέτουμε αξία, καθώς δημιουργούμε πιο λειτουργικούς και ελκυστικότερους χώρους.

Δίνουμε νέα πνοή στον Χώρο σας

Δημιουργούμε χώρους με γνώμονα την αειφορία, την οικονομία και τον σεβασμό προς το περιβάλλον

Δίνουμε έμφαση στην ενεργειακή συμπεριφορά του χώρου, επισημαίνοντας τις κατάλληλες επεμβάσεις που θα οδηγήσουν στην βελτιστοποίηση της ενεργειακής του αποδοτικότητας.

Προτείνουμε υλικά που έχουν αντοχή στον χρόνο και είναι φιλικά προς τον χρήστη, στοχεύοντας στην εκμηδένιση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος.

Η Harbour Architecture, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Ανακαίνισης για κάθε Επαγγελματικό, Επενδυτικό και Οικιστικό Ακίνητο. Με στόχο να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες και τον σκοπό της Ανακαίνισης, εκπονούμε σειρά προτάσεων σε συνεννόηση με τον πελάτη. Αφού επιλέξουμε τη βέλτιστη λειτουργικά, αισθητικά και οικονομικά λύση, εκπονούμε τα τελικά σχέδια και τη φωτορεαλιστική απεικόνιση, αποτυπώνοντας με κάθε λεπτομέρεια το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, συνάσσουμε τον οικονομικό προϋπολογισμό του έργου. Στη συνέχεια και όπου απαιτείται, αναλαμβάνουμε την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών και εγκρίσεων. Έπεται ο συντονισμός της εκτέλεσης των εργασιών και ο προγραμματισμός του έργου. Ο προγραμματισμός του έργου γίνεται από την Harbour Architecture και ο Αρχιτέκτονας επιβλέπει το έργο μέχρι την αποπεράτωση του. 

Έργα της Harbour Architecture

Ζητήστε μας Προσφορά

Περιγράψτε μας τις ανάγκες και τον σκοπό της Ανακαίνισης σας, και τις απαραίτητες λεπτομέρεις και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος.

Ζητήστε Προσφορά

Έκδοση Οικοδομικής Άδειας και Έγκρισης Εργασιών Μικρής Κλίμακας

Για πολλές από τις απαιτούμενες εργασίες μιας ανακαίνισης απαιτείται Οικοδομική Άδεια ή Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας. Η Harbour Architecture επιμελείται την προετοιμασία του φακέλου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έναρξη των εργασιών.

Διεπιστημονική Προσέγγιση​

Αναλύοντας τα δεδομένα διεπιστημονικά επιδιώκουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, τόσο από αισθητικής και λειτουργικής, όσο και από οικονομικής απόψεως, αναλαμβάνοντας τις εξής εργασίες:

 • Συνάντηση με τον πελάτη και καταγραφή των αναγκών – προτιμήσεων του προκειμένου να “φανταστούμε” τον χώρο μέσα από τη δική του οπτική
 • Παροχή συμβουλών ανακαίνισης – εκπόνηση προμελέτης – εναλλακτικές προτάσεις
 • Προτάσεις Επίπλωσης και Διακόσμησης
 • Προϋπολογισμός – Προκοστολόγηση του Έργου
 • Εκτίμηση Κόστους – Ωφέλειας και Ανάλυση της Απόδοσης της Επένδυσης
 • Μελέτη της Ανακαίνισης – Εκπόνηση των απαιτούμενων σχεδίων
 • 3d ΣχεδιασμόςΦωτορεαλιστικές Απεικονίσεις και Απεικόνιση σε Βίντεο των Μελετών
 • Έκδοση των Αδειών, όπου απαιτείται
 • Επίβλεψη της Ανακαίνισης από αρμόδιο Μηχανικό
 • Οργάνωση των συνεργείων – Χρονικός Προγραμματισμός του έργου (Project Management)

Ζητήστε τώρα προσφορά για την ανακαίνιση του χώρου σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα κάποιος εκπρόσωπός μας.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

  Χρήση (*)

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (*)

  Επισύναψη αρχείων (φωτογραφίες - σχέδια) - (προαιρετικό)
  Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 1 ΜΒ
  Μπορείτε να μας αποστείλετε μεγαλύτερα αρχεία στο: info@harbour.gr


  Ρωτήστε μας σχετικά με την Ανακαίνιση σας

   Ζητήστε προσφορά για την ανακαίνιση του χώρου σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα κάποιος εκπρόσωπός μας.

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

    Χρήση (*)

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (*)

    Επισύναψη αρχείων (φωτογραφίες - σχέδια) - (προαιρετικό)
    Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 1 ΜΒ
    Μπορείτε να μας αποστείλετε μεγαλύτερα αρχεία στο: info@harbour.gr