Harbour

 
WESHAPEMEANINGFULSPACE

Κάντε την ανακαίνιση εύκολη!

Οι Αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ασφάλεια την ακεραιότητα, την αριστεία. και την προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι προσδοκίες του.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις:​

 • Ενεργειακή Αναβάθμιση: Με τις απαραίτητες επεμβάσεις, μετατροπές και με την εφαρμογή των κατάλληλων υλικών, επιτυγχάνουμε τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου, με τη συνακόλουθη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.
 • Αλλαγή Διαρρύθμισης: Συχνά ο αρχικός σχεδιασμός των κτιρίων δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους. Με τον εκ νέου σχεδιασμό του χώρου δημιουργούμε μοναδικά ακίνητα, τα οποία εναρμονίζονται πλήρως με τις ανάγκες των χρηστών τους.
 • Μετατροπές για Αλλαγή Χρήσης: Εφαρμόζουμε τη βέλτιστη χρήση προσαρμόζοντας τον χώρο και πολλαπλασιάζουμε την αξία του ακινήτου.
 • Συντήρηση: Εντοπίζουμε τις ελλείψεις και τις ανάγκες συντήρησης και τις αποκαθιστούμε προσθέτοντας αξία και ασφάλεια στα κτίρια.
 • Διακόσμηση: Σχεδιάζουμε και επιλέγουμε αντικείμενα σύμφωνα με το χαρακτήρα, την κλίμακα, και τη λειτουργία του χώρου και δημιουργούμε συνθέσεις που ανταποκρίνονται στην αισθητική και τις απαιτήσεις του χρήστη τους.
 • Χρήση υλικών υψηλής ποιότητας: Η επιλογή ποιοτικών υλικών, τα οποία αντικατοπτρίζουν τη φυσική ομορφιά και η χρήση εκλεπτυσμένης παλέτας χρωμάτων, μας επιτρέπουν να δημιουργούμε χώρουςδιαχρονικούς, οι οποίοι
  προσφέρουν εμπειρίες διαβίωσης ξεχωριστές.
 • Ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών: Παράλληλα, ενθαρρύνουμε την ενσωμάτωση έξυπνων συστημάτων και αυτοματισμών, μεταμορφώντας κάθε χώρο σε ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής.

Δίνουμε έμφαση στην αισθητική

Κάθε κατασκευή για μας είναι μοναδική. Σε κάθε project αναζητούμε λοιπόν αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα, ο οποίος πηγάζει από τις ιδιαίτερες συνθήκες του έργου.

Στη διαδικασία σχεδιασμού λαμβάνουμε υπόψη την ενσωμάτωση φυσικών στοιχείων, όπως το φυσικό φως και το πράσινο, τα οποία συμβάλλουν που ενισχύουν τη συνδεσιμότητα των εσωτερικών με τα εξωτερικά περιβάλλοντα.

Μέσα από την προσεκτική επιλογή υλικών και την αρμονική σύνθεση των χρωμάτων, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε χώρους που εκπέμπουν μια αίσθηση ηρεμίας και πολυτέλειας.

Από την αρχική συνεργασία μέχρι την τελική παράδοση, διασφαλίζουμε μια διαδικασία που είναι διαφανής, αποδοτική στοχεύοντας στην επίτευξη αποτελεσμάτων της υψηλότερης ποιότητας.

Επιλέξτε τη Harbour Architecture για την ανακαίνιση σας!

Η ανακαίνιση της κατοικίας σας είναι μια ευκαιρία για ανανέωση και προσωπική έκφραση. Όταν έρθει η στιγμή να αναθέσετε το έργο της ανακαίνισης του χώρου σας, η επιλογή του σωστού συνεργάτη καθίσταται απαραίτητη.

Η επιλογή της Harbour Architecture, με την πολυετή εμπειρία, την αφοσίωση στην ποιότητα και την έμφαση στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, σας προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό δεξιοτήτων και αξιών που καθιστούν την ομάδα μας την πλέον κατάλληλη επιλογή.

Στην Harbour Architecture, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια άνευ προηγουμένου εμπειρία ανακαίνισης, με εστίαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Επιλέξτε την Harbour Architecture για την ανακαίνιση των ονείρων σας γιατί:

 • Προσεγγίζουμε κάθε έργο με βάση τις μοναδικές του ανάγκες: Κάθε χώρος έχει τη δική του ιστορία και τη δική του προσωπικότητα. Η προσέγγισή μας είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, εξασφαλίζοντας ότι η ανακαίνιση θα αντανακλά το προσωπικό σας στυλ και θα ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής σας.
 • Δεσμευόμαστε για ποιητικές κατασκευές: Η ποιότητα δεν είναι απλώς ένας στόχος για εμάς – είναι μια βαθιά ριζωμένη αξία. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας και σύγχρονες τεχνικές για να διασφαλίσουμε ότι κάθε ανακαίνιση είναι ανθεκτική, αισθητικά ελκυστική και βιώσιμη.
 • Δίνουμε Έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη: Η επιτυχία μας μετριέται από την ικανοποίησή σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία μιας ομαλής, διαφανούς και θετικής εμπειρίας ανακαίνισης για κάθε πελάτη, από την αρχική συνάντηση μέχρι την παράδοση του έργου.
 • Εστιάζουμε στην καινοτομία και την δημιουργικότητα: Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με πάθος για την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Αναζητούμε συνεχώς νέους και ενδιαφέροντες τρόπους για να ενσωματώσουμε τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στα έργα μας, προσφέροντας έτσι λύσεις που είναι τόσο λειτουργικές όσο και κομψές.
 • Λειτουργούμε με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη: Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι τα θεμέλια στα οποία χτίζουμε κάθε σχέση με τους πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι για τη διαφάνεια και την ακεραιότητα που διέπουν όλες μας τις διαδικασίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι για τις αποφάσεις σας.

Ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η Harbour Architecture στην ανακαίνιση του χώρου σας.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας, επιλέγετε έναν συνεργάτη που εγγυάται την απόλυτη ποιότητα, την καινοτομία και την προσαρμογή στις μοναδικές σας ανάγκες.

Οι εγγυήσεις της Harbour Architecture

Σας εγγυόμαστε πως η εμπειρία σας από την ανακαίνιση της κατοικίας σας θα είναι αντάξια των προσδοκιών σας, αυτό το πετυχαίνουμε καθώς:

 • Είμαστε μια ομάδα άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών με χρόνια εμπειρίας στις κατασκευές: Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατασκευής, έχουμε υλοποιήσει πληθώρα έργων, αποκτώντας μοναδική ειδίκευση και βαθιά κατανόηση των αναγκών και των προκλήσεων που συναντούν οι πελάτες μας.
 • Προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις: Αναγνωρίζουμε ότι κάθε κατοικία και κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Γι’ αυτό, προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις ανακαίνισης οι οποίες συμφωνούν απόλυτα με τις προσωπικές σας ανάγκες και το στυλ σας.
 • Λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια και ειλικρίνεια: Οι διαδικασίες μας είναι πλήρως διαφανείς, από την αρχική συμφωνία μέχρ την τελική παράδοση. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα, εξασφαλίζοντας ότι θα είστε πλήρως ενημερωμένοι και ικανοποιημένοι με την πρόοδο και το αποτέλεσμα των εργασιών.
 • Συνεργαζόμαστε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία: Δεσμευόμαστε να τηρούμε τις προθεσμίες και τον προϋπολογισμό που έχουμε συμφωνήσει, παρέχοντας έργα υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
 • Προσέχουμε τη λεπτομέρεια: Σε κάθε έργο είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην λεπτομέρεια, από την επιλογή των σωστών υλικών μέχρι την πιστή υλοποίηση της μελέτης και σωστή εκτέλεση των εργασιών.

Επιλέγοντας την Harbour Architecture για την ανακαίνιση της κατοικίας σας, επενδύετε σε μια ομάδα που σας υπόσχεται όχι μόνο να μεταμορφώσει τον χώρο σας αλλά και να ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία με αξιοπιστία, δέσμευση για ποιότητα, και αφοσίωση στην πλήρη ικανοποίησή σας.

Ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στον χώρο σας η συνεργασία με την Harbour Architecture.

Έργα της Harbour Architecture

Η Harbour Architecture, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Ανακαίνισης για κάθε Επαγγελματικό, Επενδυτικό και Οικιστικό Ακίνητο. Με στόχο να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες και τον σκοπό της Ανακαίνισης, εκπονούμε σειρά προτάσεων σε συνεννόηση με τον πελάτη. Αφού επιλέξουμε τη βέλτιστη λειτουργικά, αισθητικά και οικονομικά λύση, εκπονούμε τα τελικά σχέδια και τη φωτορεαλιστική απεικόνιση, αποτυπώνοντας με κάθε λεπτομέρεια το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, συνάσσουμε τον οικονομικό προϋπολογισμό του έργου. Στη συνέχεια και όπου απαιτείται, αναλαμβάνουμε την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών και εγκρίσεων. Έπεται ο συντονισμός της εκτέλεσης των εργασιών και ο προγραμματισμός του έργου. Ο προγραμματισμός του έργου γίνεται από την Harbour Architecture και ο Αρχιτέκτονας επιβλέπει το έργο μέχρι την αποπεράτωση του. 

Ζητήστε τώρα προσφορά

Είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για την ανακαίνιση των ονείρων σας.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

  Χρήση (*)

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (*)

  Επισύναψη αρχείων (φωτογραφίες - σχέδια) - (προαιρετικό)
  Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 1 ΜΒ
  Μπορείτε να μας αποστείλετε μεγαλύτερα αρχεία στο: info@harbour.gr