Harbour

 
WESHAPEMEANINGFULSPACE

Τα έργα μας

Οι Αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ασφάλεια την ακεραιότητα, την αριστεία. και την προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη, ώστε να ικανοποιούνται πλήρως οι προσδοκίες του.

αντιπροσωπευτικά έργα

Ολιστική προσέγγιση του σχεδιασμού

Στην Harbour Architecture, αναλαμβάνουμε μελέτες για κάθε κτηριακό έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα που μπορεί αυτό να παρουσιάζει. Κάθε έργο για εμάς είναι μοναδικό και αυτή την ιδιαίτερη του ταυτότητα αναζητούμε κάθε φορά που καταπιανόμαστε με ένα καινούργιο project.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΟΚΤΩ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΑΡΑΧΟΒΑΣ

Στη μελέτη δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αρμονική ένταξη των κατοικιών στο τοπίο, καθώς και στην υιοθέτηση των μορφολογικών χαρακτηριστικών των κτισμάτων της περιοχής.

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Η υπεραγορά γνωστής εταιρείας τροφίμων, στο Ελληνικό, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό έργο της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ. Το συγκεκριμένο κατάστημα βραβεύτηκε ως το καλύτερο του είδους του στην Ευρώπη.

BIOCLIMATE RESIDENTIAL BUILDING WITH SWIMMING POOL IN PANORAMA VOULAS

Στόχος της μελέτης ήταν η δημιουργία ενός κτιρίου με υψηλές προδιαγραφές συνθηκών περιβαλλοντικής άνεσης, μέσω της αξιοποίησης των τοπικών κλιματολογικών συνθηκών της περιοχής

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Πρόκειται για τα κεντρικά γραφεία γνωστής εταιρείας αυτοκινήτων, έργο της δεκαετίας του 2000, για την κατασκευή του οποίου απαιτήθηκε η επίλυση σύνθετων κατασκευαστικών ζητημάτων. (ενίσχυση φέρουσας κατασκευής)

SIX STOREY APARTMENT BUILDING WITH A GROUND STORE

Στη συγκεκριμένη μελέτη δόθηκε ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να δημιουργηθούν σημαντικοί ανοιχτοί χώροι, από άποψη ποσότητας και ποιότητας.

ECOLOGICAL CENTER FOR THE MARINE SPECIES PROTECTION

Δημιουργία ενός συγκροτήματος οικολογικού κέντρου για την προστασία των θαλασσίων ειδών και την ενημέρωση του κοινού. Στη Γ΄ μαρίνα Γλυφάδας.

MINIMAL APARTMENT

Οι ιδιοκτήτες του minimal διαμερίσματος έθεσαν ως στόχο να δημιουργηθεί ένας όμορφος και χρηστικός χώρος, με τη μέγιστη δυνατή οικονομία, καθώς είχαν περιορισμένο budget, ως ιδιοκτήτες ενός μικρού διαμερίσματος.

VINTAGE ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο ορόφους. Στο ισόγειο έχουμε τους χώρους διημέρευσης (καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία) και στους ορόφους υπάρχουν τα υπνοδωμάτια. Οι αρμοδιότητες της Harbour Architecture αφορούσαν στο 3δ σχεδιασμό του ισογείου.

B&W LUXURY RESIDENSE ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο ορόφους. Στο ισόγειο έχουμε τους χώρους διημέρευσης (καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία) και στους ορόφους υπάρχουν τα υπνοδωμάτια. Οι αρμοδιότητες της Harbour Architecture αφορούσαν στο 3D σχεδιασμό του ισογείου.

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Στόχος της μελέτης ήταν η βέλτιστη αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου, η δημιουργία επιμέρους ενοτήτων χώρων στάσης καθώς και ο σαφής οπτικός και λειτουργικός διαχωρισμός των χώρων παρασκευής - πώλησης με τους χώρους των τραπεζοκαθισμάτων.

ΧΩΡΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Ο χώρος της έκθεσης απηχεί στη διαμόρφωσή του μία minimal, βιομηχανική αισθητική. Οι αποχρώσεις του είναι ουδέτερες, σε τόνους του γκρι, αλλά σε διαφορετικές όμως αποχρώσεις. Ο ψυχρός γκρι χρωματισμός του εποξειδικού βιομηχανικού δαπέδου έρχεται σε αντίθεση με τον γκρι μεν, αλλά θερμό τόνο των επιφανειών της τοιχοποιίας.

THE HYBRID BOOKCASE

Στο συγκεκριμένο έργο ζητήθηκε ο σχεδιασμός μίας θα λέγαμε υβριδικής βιβλιοθήκης, μίας βιβλιοθήκης δηλαδή που θα συνδυαζόταν με αποθηκευτικούς χώρους (ντουλάπα). Η βιβλιοθήκη διατάσσεται σε σχήμα Γ και αποτελείται ουσιαστικά από τρία μέρη: Τον κορμό, την ντουλάπα και τους δύο βραχίονες-ράφια.

CREATIVE SHARED KIDS’ BEDROOM

Η συντονίστρια των ευχών του Make a Wish μας μετέφερε την ευχή για τη δημιουργία ενός καινούργιου παιδικού δωματίου με καινούργια έπιπλα σε αποχρώσεις του βεραμάν και του ροζ, με κρεβάτι-κουκέτα και δύο γραφεία. ¨Ονειρευτήκαμε¨ το παιδικό δωμάτιο της ευχής και το σχεδιάσαμε.

MADAGASKAR HEROES ROOM

Η Harbour Architecture συνεχίζει να συμβάλλει στην πραγματοποίηση των παιδικών ευχών υποστηρίζοντας έμπρακτα τον σκοπό και το όραμα του Make a Wish Ελλάδος! Η ευχή που “σχεδιάσαμε” για τον μικρό ήρωα είχε ως κεντρικό θέμα της σύνθεσης τους ήρωες της Μαδαγασκάρης.

GIRL’S PINK BEDROOM

Όπως ενημερωθήκαμε από την συντονίστρια των ¨ευχών¨ του οργανισμού, ένα μικρό κορίτσι ευχήθηκε να αποκτήσει ένα καινούργιο παιδικό δωμάτιο. Το θέμα του δωματίου της ζήτησε να είναι Playmobil. Ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε από την ομάδα μας στην διακόσμηση του δωματίου, τόσο στις επιφάνειες όσο και στην επίπλωση.

FAIRYTALE ROOM

Η Harbour Architecture στηρίζει διαρκώς την προσπάθεια του φιλανθρωπικού οργανισμού Make a Wish – Κάνε μια ευχή Ελλάδος. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, σχεδιάσαμε ένα ακόμα δωμάτιο για μία «μικρή ηρωίδα». Η μικρή ηρωίδα θέλησε να αποκτήσει ένα δωμάτιο που θυμίζει παιδικό παραμύθι.

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Η παρούσα μελέτη, έχει ως αντικείμενο την εκπόνηση μίας σειράς προτάσεων ανάπλασης. Κύρια κατευθυντήριος του συνόλου της πρότασης είναι η αποκατάσταση των διερρηγμένων σχέσεων αστικού ιστού και θαλάσσιου μετώπου, ενώ ο μακροπρόθεσμος στόχος της όλης μελέτης είναι η τόνωση του χαρακτήρα της περιοχής ως υπερτοπικό κέντρο ναυτικών και θαλάσσιων δραστηριοτήτων.

Το όραμα μας

Όραμά μας είναι να είμαστε ο ηγέτης στη δημιουργία κορυφαίων και καινοτόμων Αρχιτεκτονικών λύσεων και στην παροχή Αξιόπιστων Αναλύσεων σε Επενδυτικά Σχέδια επί Ακινήτων.

0 +
ETH εμπειριασ
0 +
εργα που ολοκληρωθηκαν
0 %
ικανοποιημενοι πελατεσ
0
Company Rating

"Κάθε κτήριο είναι για εμάς ένα δοχείο ζωής."

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Ο συνδυασμός της Επιστημονικής Κατάρτισης και της Εμπειρίας πλέον των σαράντα ετών στα Τεχνικά Έργα, αποτελεί το δυνατό μας σημείο και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, μέσω του οποίου εγγυόμαστε τη παροχή αξιόλογων λύσεων για οποιαδήποτε ανάγκη.

ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Αξιοποιούμε πλήρως τις τεχνολογικές δυνατότητες & τα εργαλεία ΒΙΜ σχεδιασμού.

ΤΑΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρέχουμε άμεση υποστήριξη σε κάθε σας έργο, σε οποιαδήποτε φάση και αν αυτό βρίσκεται.

ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ

Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο με ιδιαίτερη προσοχή και εστιάζουμε σε κάθε πτυχή του ξεχωριστά.

ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

Αντικειμενικός σκοπός είναι κάθε φορά η δημιουργία ενός έργου με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τατυτότητα.